Tel: +86-571-63258485
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery Co., Ltd.

Add hozzá: No.100 Jincheng Road, Fuyang város, Hangzhou, Zhejiang tartomány, Kína

Tel: + 86-571-63258485

Mobil: + 86-18868748887

Kapcsolattartó személy: Mr. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Karbantartási módszer és figyelem a polisztirol blokkoló gépen

Karbantartási módszer és figyelem a polisztirol blokkoló gépen
Professzionális szélű polisztirol blokk fröccsöntő gép berendezések gyártók, a gyártási folyamat nagyon szigorú szabályok, a következő adja meg a szélén polisztirol blokk fröccsöntő gép gyártása és feldolgozása, amelyek a követelményeknek.

1, a szélén a polisztirol blokk fröccsöntő gép szigorúan összhangban a rajzok és a folyamat

A feldolgozást, a változtatásokat a műszaki részlegnek jóvá kell hagynia a változtatáshoz.

2, a szélén a polisztirol blokk fröccsöntő gép gyártása nem engedélyezett javítani hegesztés, eszterga munkások kell a lyuk hegesztése a kovácsolt eltávolítani, nem feldolgozás. Az autó más részei nem engedhetik meg maguknak, hogy megtalálják a repedéseket, összecsukást, salakot stb. Hibákat és fekete, kereszt-technikai osztályt az azonosításhoz, nem pedig magában a folyamatáramban, nem pedig hegesztéssel.

3, a széle a polisztirol blokk fröccsöntő gép félkész termékek, befejeződött a keringési folyamatban és kezelése között a szerszámok, kell pad gumi párna, hogy megakadályozza a terméket az ütközés és a karcolás.

4, a polisztirol blokk fröccsöntő gép gyártási szélein keresztül szigorú szabályok láthatók, nem csak a berendezés teljesítménye nagyon jó követelményeket támaszt, az üzemeltetőnek nagyon szigorú követelményei is vannak, ezért a karima megmunkálásának összhangban kell lennie a specifikus A művelet elvégzése a feldolgozás végrehajtásához.

A hidegen formázott polisztirol tömb-fröccsöntő gépek alkalmazása a fémfeldolgozó iparban igen széles körben alkalmazható, főként a fémformázáshoz, hidegen alakított polisztirén tömböntő-fröccsöntő gépeknek a fémfeldolgozó és berendezésgyártó ipar számára. A hidegen formázott polisztirol blokk fröccsöntő gép használata elválaszthatatlan a karbantartástól és a karbantartásért, a következő hidegen alakított polisztirol blokk fröccsöntő gépgyártó számára, hogy röviden bemutassa a hidegen hajlító polisztirol blokk fröccsöntő gépet és a karbantartási módszereket.

1, megköveteli, hogy minden üzemeltető szigorúan kövesse a hidegen hajlító polisztirol blokk fröccsöntő gép működését.

2, minden alkalommal, mielőtt a kenési táblázat a rendszeres, fix, kvantitatív plusz kenőolaj vagy zsír követelményeinek megfelelően megkezdődik, a kenõolaj vagy zsír használatát csapadékmentesen kell tartani.

3, hidegen formázott polisztirol blokk fröccsöntő gép felületét meg kell tartani a tiszta, rendszeres rozsdásodás elleni munkát.

4, rendszeresen ellenőrizni kell a hidegen kialakított polisztirol blokk fröccsöntő gépet ékszíj, fogantyú, gomb, a kulcs sérült, súlyos kopás kell cserélni.

5, rendszeres ellenőrzése és javítása hidegen formázott polisztirol blokk fröccsöntő gép kapcsoló, biztosítás, fogantyú, annak érdekében, hogy megbízható munkát.

6, szigorúan tilos a nem kijelölt szakemberek működtetni az eszközt, általában az embereket le kell állítani a repülőgép leállításáról.

Több mint 6 dolgot hidegen hajlító polisztirol blokk fröccsöntő gép gyártó mindenki számára, hogy vezessenek be egy rövid leírását a hidegen formált polisztirol blokk fröccsöntő gép és a karbantartási módszerek, további információ a hidegen alakult polisztirol blokk fröccsöntő gép tud kattintani, hogy megértsem a cég honlapja, ha szükséges, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.