Tel: +86-571-63258485
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery Co., Ltd.

Add hozzá: No.100 Jincheng Road, Fuyang város, Hangzhou, Zhejiang tartomány, Kína

Tel: + 86-571-63258485

Mobil: + 86-18868748887

Kapcsolattartó személy: Mr. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Elemzése a jövőbeli fejlődését polisztirol vágógép

Elemzése a jövőbeli fejlődését polisztirol vágógép
1, puha és kemény kombináció
Hagyományos polisztirol gép gyártók gyakran nem nyújtanak szoftver termékek értékesítése során termékek polisztirol vágógép. Még a polisztirol Lemezvágó gépek, CNC rendszer szoftver is telepítve van a rendszer szállító által a CNC rendszerbe, nem pedig a polisztirol vágógépek gyártója adja meg. Polisztirol vágógép egyre összetettebb, polisztirol vágógép bővülő funkciója és számának növelése a tengelyek. -Hoz maximalizál a jót tesz-ból polisztirol vágógép, győződjön meg arról, hogy a felhasználók rendelkeznek a legmagasabb folyamat biztonsági és nagy hatékonyságú. Dolgozzák fel, meg kell támaszkodnia szoftver támogat. 2010-ben a világ 28 fő polisztirol vágógép ágy termelés és regionális kimeneti értéke elérte a 66.3 milliárd amerikai dollár, 2009-hez képest 21-kal 54,7 milliárd USA-dollár. A helyreállítási folyamat a bed ipar a világ polisztirol vágógép Kína vezető szerepet játszik. Kína a világ legnagyobb termelője, polisztirol vágógép már az elmúlt néhány évben. A 2002 és 2005 közötti időszak során a behozatali polisztirol vágógép ágy Kína polisztirol daraboló gép ágy fogyasztás átlagosan 62. Során 2006 — 2010, kínai hazai polisztirol daraboló gép ágy vállalkozások és néhány külföldi cégek polisztirol vágógép ágy vállalkozások piaci részesedése, fokozatosan bővíteni 2010 behozatalának polisztirol vágógép ágy fogyasztás a 33 aránya.
2, testreszabás
A shift a tömegtermelés tömeges Testreszabás az általános tendencia a gyártás, és a polisztirol vágógép iparág sem kivétel. Ha a felhasználó technikus, értékteremtés, a felhasználó nem egy üres beszéd, termék a felhasználó különböző, a polisztirol daraboló gép berendezés követelményeinek is különböző. Például a polisztirol vágógépek célja, hogy egy komplex munkadarab megmunkálása a különböző folyamatok és a feldolgozási módszerek a polisztirol vágógép. Összetett polisztirol Lemezvágó gépek konfigurációját más kell. Előre látható, hogy egy átfogó megoldás, amely a felhasználók számára egy moduláris, egy jelentős része a vállalkozás, amely kizárólag a termelés és a hagyományos általános polisztirol Lemezvágó gépek értékesítése váltja átkonfigurálható és rugalmas megoldás. Annak érdekében, hogy törekedjen a nagyobb értékesítési kiemeli, külföldi cégek lesz a koncepció, szolgáltatás gazdaság polisztirol vágógép, a hagyományos polisztirol vágógép karbantartási szolgáltatást a különböző megrázkódtatások, amely eladó nagy változásokon ment keresztül. A hagyományos polisztirol vágógép szolgáltatás bővült, hogy segítsen a felhasználóknak, hozzon létre értéket, a termelékenység növelése és a hatékonyság maximalizálása. Tervezése megoldások az ügyfelek számára az alapvető közös fejlesztési stratégia.
3, ökológiai polisztirol vágógép
Zöld gyártási előfeltétele a fenntartható fejlődés. Mi az a zöld ökológiai polisztirol vágógép? Zöld ökológia polisztirol vágás gépi látás a következő jellemzőkkel kell: A fő részből készült polisztirol vágógép újrahasznosított anyagból. Polisztirol daraboló gép súlya és mennyiség csökkenése, több mint 50, a mozgó alkatrészek minőségének csökkentésével csökkenti a levegő, futás, power és egyéb intézkedések, hogy csökkenti az energiafelhasználást 30-40. Csökkenti a 50-60, annak biztosítására, hogy a folyamat különböző hulladék használata nem szennyezi a munkahelyi környezet. Polisztirol vágógép után hulladék újrahasznosítás anyag 100. A polisztirol vágógép új fogalma, csökkenteni a súlya a polisztirol vágógép, mentse anyag és a polisztirol vágógépek az energiafogyasztás csökkentésére.
Polisztirol vágógép tükrözniük kell az energia-megtakarítás kibocsátás-csökkentést, az általános hatékonyság-alapú értékelési kritériumokat. Az évek során pontosság, sebesség, hatalom és egyéb intézkedések a polisztirol vágógép kapacitás index a polisztirol vágógép termékek, a fő törekvés a célok. Jelenleg, a nyomás, hogy megakadályozzák a környezeti degradáció ipari termelés kell csökkenteni a negatív hatást gyakorolnak a környezetre, minden irányban. Polisztirol vágógép fejlesztési irányát kellene változtatni a javítására képes indexből az energiahatékonysági index, kisebb ráfordítással megszerezni több kimeneti javításához. Polisztirol vágógép környezetbarátabb fő módja van: a új struktúrák és új anyag-hoz csökken a mozgó alkatrészeket, az energia megtakarítás; minőségének száraz vágás és MQL eléréséhez, kibocsátás-csökkentést, ügyeljen arra, hogy az utat a poreltávolítás, hő eltávolítás gyorsan, vágás és MQL okozta polisztirol vágógép forró deformáció, érintő feldolgozás pontossága.
4, intelligens polisztirol vágógép
Az Internet és a számítógépes technológia van a polisztirol vágógép tovább kiterjeszteni az emberi agy. Intelligens javítja a stabilitást és a megbízhatóságot a polisztirol vágógép. Intelligens polisztirol vágógép idegen rádióadást figyel a állapota, segítségével különböző érzékelők, polisztirol gép állapotát, a folyamat és a körülvevő környezet elemzése, és majd intézkedéseket annak biztosítása érdekében, az optimális feldolgozás. Más szóval polisztirol vágógép ad tájékoztatást, és hogy hiszem, és állítsuk be a saját alakult ki. Például ez csökkentheti a rezgés az aktív vibráció elnyomás, szabályozhatja a termikus torzítás az intelligens termikus akadály, az összetevők, az intelligens biztonsági korlátok, hangutasítások és SMS értesítés ütközés elkerülésére és a megmunkálási és feldolgozási követelményeket, hogy segítsen a forgácsolási paraméterek.