Tel: +86-571-63258485
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery Co., Ltd.

Add hozzá: No.100 Jincheng Road, Fuyang város, Hangzhou, Zhejiang tartomány, Kína

Tel: + 86-571-63258485

Mobil: + 86-18868748887

Kapcsolattartó személy: Mr. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Hogyan biztosítható a polisztirol vágógép biztonságos használata?Hogyan biztosítható a polisztirol vágógép biztonságos használata?

A modern gyártás során néhány csúcsminőségű gép használatához egyre többet használnak, mint például a Polystyrene Cutting Machine, amelyet széles körben használnak különféle gyártási típusokban, így hogyan lehet biztosítani, hogy a csúcsminőségű technológia alkalmazása az ilyen típusú gépek biztonságára , összefoglalja a releváns tudás tapasztalatait itt a referenciáért.

Ügyeljen a speciális munkagépekre és a használatban lévő személyzetre

A polisztirol vágógépnek - amint azt mindannyian tudjuk - rendkívül széles körű felhasználási és felhasználási módja az ilyen típusú nagy pontosságú berendezéseknek, a biztonság biztosítása érdekében, egy dolog, hogy konkrét Beállítások alkalmazására tegyünk, különösen három , illetve a specifikus és a gépi működési pozíció használata egy meghatározott, azaz a Polystyrene Cutting Machine használatához szakembernek kell lennie, amely egy adott gépnek felel meg.

Az üzemeltetőknek biztosítaniuk kell a jártasságot

A Polystyrene Vágógép használatával a termelés lecsökkentéséhez az üzembe helyezés idején a műszaki személyzet szakértelmét kell működtetnie, mivel a Polystyrene Cutting Machine alkalmazási szempontjai a megfelelő képzettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, a nem hivatásos szolgáltatóknak nem szabad véletlenszerűen működniük , nem csak a gép károsodásának megakadályozására, hanem a nem megfelelő működés miatt elkerülheti a potenciális veszélyeket.

A vágás előtt távolítsa el a külső beavatkozást

Azt mondjuk, hogy a kapcsolódó polisztirol vágógép üzemeltetőjének nemcsak a gép működtetésére van szüksége egy nagyon jó szexuális szakképzettséggel, mielőtt ugyanazt a vágást alkalmazná, az első dolog az, hogy távolítsa el a gépen keletkező összes külsőt a felhasználás hatásai a kezelő egyidejű eltávolításának hatásait eredményezik, a biztonságos működés érdekében koncentrált állapotban kell lenniük.

Csak a vonatkozó biztonsági szempontok átfogó megértése biztosítja, hogy biztonságosabbak vagyunk a polisztirol vágókészülékek használatában, és jobbá tegyük a termelésünket.

A mai technológia és termelékenység, a tudomány és a technológia tökéletes kombinációja, a hagyományos gyártási hatékonyság érdekében egyre több csúcskategóriás gépgyártó gép volt példátlan, hiszen a Polystyrene Cutting Machine elterjedt alkalmazása a modern termelés számára fontos szerepet játszott, de ez egy jó gép ugyanabban az időben is, hogy vállalja a karbantartást, itt a Polystyrene Cutting Machine napi karbantartási ismereteiről.

Napi karbantartás és karbantartás

A mindennapi használatban a vágás után Polystyrene vágógép, az első dolog, hogy nem a teljesítmény, megakadályozza a gép és a személyi sérülések, mellett a hatalom egyidejűleg feladta a szellem, és a tiszta levegőt a csatorna szalagos gép minden kizárni, majd az útmutatót átfogó és világos, hogy távolítsa el a szennyeződést a folyamat során a fent említett, hogy biztosítsa a tisztítás a gép.

Heti karbantartás és karbantartás

A Polystyrene Cutting Machine egy napjának befejezése után, a gépek használatának egy hete, és átfogóbb szolgáltatás biztosítása a gép normál használatának biztosítása érdekében, így a gépi szerszám vezetősínének tisztításánál a tisztaság, heti rendszerességgel ellenőrizze a kenőolaj használatát, rendszerint minden héten kenőolajat adjon hozzá, és ellenőrizze a szondát, a vágófejet stb.

Havi karbantartás és karbantartás

A gép egy hónapon keresztül, amellett, hogy rendszeres karbantartást szeretne végrehajtani, át kell tekintenie a gép átfogó ellenőrzését is, először ellenőrizze a szelep és nyomásmérő üzemi állapotát, és erősítse meg a gázvezetéket, majd a következő ellenőrizze a gép sebességét, és ennek megfelelően a beállítást és a karbantartást.

A polisztirol vágó használata során a termelési hatékonyságot egyidejűleg több szakemberre van szükségünk rendszeres időközönkénti karbantartás céljából annak érdekében, hogy a gép hosszabb élettartamot biztosítson.